Huawei Pura 70 Serisi Parçalarına Ayrıldı

Huawei Pura 70 Serisi Parçalarına Ayrıldı

Huawei, Pura 70 serisinin satışını küresel pazarlara genişletti ve şimdi Pro modelinin iç yapısını da görme fırsatı buluyoruz. Popüler YouTube kanalı WekiHome, Huawei Pura 70 serisini parçalarına ayırdı. İşlemin sonucunda telefonların çok benzer bir iç mimariye sahip olduğunu ve sadece küçük farklılıklar bulunduğunu görebiliyoruz.

Huawei’nin Pro modelinde yaptığı önemli değişikliklerden biri ana kamera ve telefoto lensin konumlarını değiştirmek oldu. Çünkü sensör fazla yer gerektirmiyordu. NFC, kablosuz bobin ve ısı dağılım filmi iki model arasında neredeyse aynı. İşlevsellik aynı kalmasına rağmen flaş kablosu ana ve telefoto sensörler arasında yeniden konumlandırılmış.

Sensörler konusunda ise Pura 70 Pro, 1/1.3″ boyutunda 50 MP OmniVision 50H sensöre sahip. f/1.4 ila f/4.0 arasında değişen diyafram açıklığına sahip altı panelli geri çekilebilir bir lens içeriyor. Videoda göründüğü kadarıyla dokuz farklı diyafram açıklığı bulunuyor.

Pro’nun anakartı, çift katmanlı yığılmış bir kartla tasarlanmış ve Ultra’yla neredeyse aynı. Şirket bu telefonda VC için Ultra’da kullanılan kompozit malzemeler yerine düz bir bakır alaşım kullandı, bu da cihazın genel ağırlığını direkt olarak etkiledi. Ancak Pura 70 Pro’nun arka tarafında kullanılan cam panel bu ağırlığın düşürülmesini sağladı. Son olarak Pura 70 Pro’nun iki renk seçeneği olduğunu ve 12/512 GB sürümünün 1199 avroluk bir fiyata sahip olduğunu ekleyelim.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir